fbpx

Trimble® Access

Όλη μέρα, κάθε μέρα. Αυτό που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για όλα τα είδη τοπογραφικών εφαρμογών

Το Trimble® Access™ συνεχίζει να είναι το κορυφαίο λογισμικό πεδίου που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες τοπογράφοι/μηχανικοί σε όλο τον κόσμο.

Εφαρμογές Trimble Access

Η σουίτα λογισμικού Trimble Access™ προσφέρει στους τοπογράφους και τους επαγγελματίες του χώρου μια σειρά εξειδικευμένων εφαρμογών πεδίου που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την εργασία τους. Με μια εύχρηστη πλατφόρμα, βελτιστοποιημένες ρουτίνες εργασίας και συγχρονισμό δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, η σουίτα λογισμικού Trimble Access σας επιτρέπει να πετύχετε περισσότερα καθημερινά. Βελτιώστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα επιλέγοντας τις εφαρμογές που ταιριάζουν καλύτερα στη δουλειά που κάνετε.

General Survey

Οι βασικές λειτουργίες του Trimble Access είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή General Survey. Αυτό είναι το πιο ισχυρό στην κατηγορία, βελτιστοποιημένο περιβάλλον για τους τοπογράφους για μέτρηση και χάραξη σημείων, γραμμών, τόξων και ευθυγραμμιών, σάρωση, υπολογιστικές COGO και άλλες ρουτίνες.

Εφαρμογές

Υπάρχει μια σειρά από πρόσθετες εφαρμογές στο Trimble Access που επεκτείνουν την ικανότητά του για εξειδικευμένες ροές εργασίας, όπως Οδοποιία και Σωληνώσεις/Αγωγοί. Λίστα με τις πρόσθετες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή για τις διάφορες εκδόσεις Trimble Access μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 1. General Survey

Απλοποιήστε την καθημερινή εργασία σας

Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την καθημερινή σας εργασία, συμπεριλαμβανομένων τοπογραφικών αποτυπώσεων, χαράξεων, ελέγχου σημείων και άλλων: Το Trimble® Access™ προσφέρει μια οικεία, εύχρηστη πλατφόρμα που προσφέρει αυξημένη παραγωγικότητα και σας εξοικονομεί χρήματα.

Trimble Access για General Survey

Βελτιώστε την αποδοτικότητα σας στο πεδίο με τη λειτουργικότητα της έκδοσης General Survey του Trimble Access:

 • Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την καθημερινή σας εργασία
 • Εύκολη κωδικοποίηση χαρακτηριστικών σημείων, με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Ισχυρές υπολογιστικές ρουτίνες COGO
 • Γραφική χάραξη σημείων, γραμμών, τόξων και ευθυγραμμιών από ενεργούς χάρτες
 • Η τεχνολογία ολοκληρωμένης τοπογράφισης Trimble Integrated Surveying technology παρέχει τη δυνατότητα συνδυασμού τόσο επίγειων παρατηρήσεων και δεδομένων σαρώσεων όσο και μετρήσεων GNSS αλλά και εικόνων στην ίδια εργασία 
 1. Οδοποιία

Η εφαρμογή Roads του Trimble Access προσφέρει ολοκληρωμένη διαδικασία εισαγωγής και χάραξης μελετών μέσω μιας απλοποιημένης διαδικασίας. Η εισαγωγή της μελέτης μπορεί να γίνει από αρχεία LandXML, GENIO, ή Trimble Roads (RXL) ή με εισαγωγή των γεωμετρικών στοιχείων της οριζοντιογραφίας, μηκοτομής, τυπικών διατομών, διαγράμματος επικλίσεων, διαπλατύνσεων κύριων και βοηθητικών οδικών αξόνων. Η χάραξη της μελέτης στο πεδίο, υλοποιείται μέσω αναλυτικής και γραφικής οθόνης όπου ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη θέση του σε σχέση με τη διατομή. Εύκολη πρόσβαση σε offsets, χαράξεις πρανών και δυνατότητα επανασχεδίασης στο πεδίο. Η εφαρμογή υποστηρίζει τη δημιουργία λεπτομερών αναφορών για τη μελέτη και τη χάραξη αυτής. Όλες οι άλλες λειτουργίες εκτός του περιβάλλοντος της οδοποιίας είναι εύκολα προσβάσιμες από το πεδίο του General Survey -όποτε τις χρειαστείτε. 

 1. Monitoring μικρομετακινήσεων

Η εφαρμογή παρακολούθησης μικρομετακινήσεων αποτελεί μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία για τον μηχανικό με υψηλές απαιτήσεις ακριβείας. Απαιτούνται επαναλήψεις των μετρήσεων και συνεχείς έλεγχοι ώστε να αποφευχθούν χονδροειδή και συστηματικά σφάλματα. Η εφαρμογή Monitoring του Trimble Access προσφέρει τυποποιημένη διαδικασία μέτρησης και παράγει λεπτομερείς αναφορές.

 1. Σήραγγες

Το Trimble® Access™ Tunnels είναι η ιδανική εφαρμογή για τοπογράφους μηχανικούς που χρειάζεται να ελέγξουν τις σήραγγες για υπερβάσεις ή φθορές, να ορίσουν οπές βιδών ή να τοποθετήσουν ένα μηχάνημα εκσκαφής σηράγγων και απαιτεί:

 • Ευέλικτο λογισμικό
 • Ένα εκτεταμένο φάσμα ισχυρών ρουτίνων χάραξης
 • Εύκολο στη χρήση λογισμικό αποτύπωσης για σήραγγες με το οποίο μπορείτε να μάθετε να είστε παραγωγικοί μετά από λίγες μόνο ώρες χρήσης
 1. Pipelines - Σωληνώσεις

Το module του λογισμικού πεδίου Trimble Access™ Pipelines διαθέτει ισχυρά εργαλεία για τη συλλογή δεδομένων χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων των σωληνώσεων, την καταγραφή της σχέσης μεταξύ συγκολλήσεων και σωλήνων (αρμών) και, στη συνέχεια, αφού ο αγωγός έχει μετρηθεί, την ηλεκτρονική σύνδεση των χαρακτηριστικών αυτών με τις αποτυπωμένες συγκολλήσεις. Όλα τα δεδομένα καταγράφονται ηλεκτρονικά, είναι διαθέσιμα για έλεγχο σε κάθε βήμα της διαδικασίας και όλα τα καταγεγραμμένα χαρακτηριστικά αποθηκεύονται μαζί με τα δεδομένα της αποτύπωσης. Αυτή η διαδικασία βελτιστοποιεί τις ροές εργασίας τόσο στο πεδίο όσο και στο γραφείο.

 1. Services

Η εφαρμογή Trimble® Access™ Services παρέχει cloud φιλοξενία δεδομένων και εργαλεία οπτικοποίησης για συνεργασία και εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα σας με την υπηρεσία Trimble Connect cloud. Περιλαμβάνει επίσης:

 • Μια υπηρεσία συγχρονισμού που επιτρέπει την άμεση κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ γραφείου και του προσωπικού στο πεδίο αλλά και μεταξύ των διαφόρων συνεργείων στο πεδίο. Στείλτε αλλαγές των εργασιών ή λάβετε επικαιροποιημένα δεδομένα όποτε τα χρειάζεστε
 • Απλοποιημένη διαχείριση δεδομένων, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στην αρχική ενεργοποίηση και περισσότερο χρόνο στη δουλειά
 • Απρόσκοπτη ροή εργασίας με το λογισμικό πεδίου Trimble Access και το λογισμικό γραφείου Trimble Business Center – με δεδομένα όπου τα χρειάζεστε
 • Μια νέα, εύκολη και φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα που δεν απαιτεί την ύπαρξη τμήματος IT για τη χρήση της

Το Trimble Connect είναι η cloud πλατφόρμα συνεργασίας της Trimble η οποία παρέχει δυνατότητα online αποθήκευσης δεδομένων και εξειδικευμένα εργαλεία μοντελοποίησης που επιτρέπουν στις ομάδες εργασίας να μοιράζονται πληροφορίες του έργου γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Trimble Connect από ένα browser ή μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές για desktop ή κινητές συσκευές. Επιπλέον, η Trimble Geospatial έχει αναπτύξει εφαρμογές για την υποστήριξη της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ του γραφείου και της πλατφόρμας Trimble Access στο πεδίο. Αυτά περιλαμβάνουν:

Η Trimble® Sync Manager (TSM) είναι μια desktop εφαρμογή εστιασμένη στις τοπογραφικές εφαρμογές. Κυκλοφορώντας για πρώτη φορά το 2018, το TSM παρέχει συγχρονισμό αρχείων παράλληλα με μια διεπαφή εργασίας. Εργασίες πλήρως διαμορφωμένες που έχουν ανατεθεί στο προσωπικό στο πεδίο, μπορούν να ληφθούν από τα συνεργεία με το Trimble Access (v2018.00 ή μεταγενέστερη έκδοση). Ο έλεγχος και η αναφορά σε δεδομένα πεδίου που έχουν συλλεχθεί και μεταφορτωθεί μπορεί να πραγματοποιηθεί στο TSM. Η απρόσκοπτη συνεργασία με το Trimble® Business Center™ επιτρέπει τόσο την αποστολή επιλεγμένων δεδομένων στο πεδίο όσο και τα δεδομένα πεδίου που επιστρέφονται να εισάγονται απευθείας στο ίδιο project.

Το AccessSync είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιεί σύνδεση στο internet για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ του χειριστηρίου πεδίου και του Trimble Connect. Η εφαρμογή AccessSync είναι εγκατεστημένη στο χειριστήριο πεδίου με Trimble Access (έκδοση v2017.XX). Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Trimble Connect μέσα από το Trimble Access και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή AccessSync για να επιλέξετε τους φακέλους που θα συγχρονίσετε. 

Το SurveyTools είναι μια συλλογή βοηθητικών προγραμμάτων συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας δεδομένων GNSS, μετατροπής αρχείων Trimble Access και της εκτός σύνδεσης χρήσης του Trimble Access Installation Manager (TIM).

Η εταιρεία

Η GEOTECH είναι Eλληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην Ελλάδα στον χώρο της διάθεσης γεωδαιτικών και τοπογραφικών υπηρεσιών και προϊόντων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και από τότε είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας του Αμερικάνικου οίκου Trimble, παρέχοντας στην ελληνική αγορά πλήρη σειρά γεωδατικών προϊόντων.

Image
Περικλέους & Θέτιδος 2, T.K. 153 44 Γέρακας
+30 210 63 95 620 , +30 210 63 96 660
info[at]geotech.gr