Field Software

Προϊόντα

Trimble® TerraSync™ - Παραγωγική συλλογή και ενημέρωση δεδομένων πεδίου

Λογισμικό για πολύ παραγωγική συλλογή και ενημέρωση δεδομένων πεδίου

Το λογισμικό TerraSync™ της Trimble® είναι σχεδιασμένο για γρήγορη και παραγωγική συλλογή και ενημέρωση GIS δεδομένων. Το TerraSync είναι απλό, αποδοτικό και παραγωγικό στο πεδίο και αποτελεί την προφανή επιλογή για να συλλέξετε και να ενημερώσετε υψηλής ποιότητας GIS δεδομένα.

Έκδοση Trimble TerraSync Standard

Η Standard έκδοση επιτρέπει την συλλογή υψηλής ποιότητας δεδομένων εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά.

Έκδοση Trimble TerraSync Professional

Η Professional έκδοση συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της Standard και επιπλέον διαθέτει μια λειτουργία ενημέρωσης δεδομένων, που σας επιτρέπει να εξάγετε ήδη υπάρχοντα GIS δεδομένα στο πεδίο για ενημέρωση, διασφαλίζοντας ότι η βάση GIS σας αποτελείται από τις πιο ακριβείς και εκσυγχρονισμένες πληροφορίες. Σε συνδυασμό με το Geo 7X της Trimble με αποστασιόμετρο, θα επιτύχετε αυξημένη παραγωγικότητα και υψηλότερη ποιότητα δεδομένων για τις εργασίες συλλογής σας, ανεξαρτήτως περιβάλλοντος. 

Έκδοση Trimble TerraSync Centimeter

Για εργασίες συλλογής δεδομένων που απαιτούν εντοπισμό θέσης υψηλής ακρίβειας, η έκδοση Centimeter επιτρέπει σύνδεση με μοντέλα RTK όπως το Geo 7X και τον R2 GNSS δέκτη της Trimble.  

GIS λύσεις γραφείου

 1. GPS Pathfinder Office Software

Το λογισμικό γραφείου PathFinder της Trimble είναι ένα ισχυρό, αλλά εύκολο στη χρήση λογισμικό πακέτο μετ’ επεξεργασίας δεδομένων GNSS, σχεδιασμένο να αναπτύσσει ακριβείς, αξιόπιστες και συνεκτικές GIS πληροφορίες. (από δεδομένα GNSS που συλλέχθηκαν στο πεδίο.)

 1. Positions Desktop Add-in

Το Positions Desktop Add-in της Trimble προσφέρει ενσωμάτωση με το περιβάλλον Esri για τους χρήστες της Esri που χρησιμοποιούν το TerraSync ως το λογισμικό πεδίου τους. Τους επιτρέπει πιο αποδοτική συλλογή δεδομένων απευθείας στο GIS  τους.

Εύκολη και έξυπνη συλλογή δεδομένων πεδίου

Ανεξάρτητα από την εφαρμογή πεδίου και το πόσο πολύπλοκα είναι τα δεδομένα, το λογισμικό TerraSync παρέχει απλές και αποδοτικές λειτουργίες ώστε να συλλέξουμε υψηλής ποιότητας δεδομένων εύκολα και γρήγορα.  

Εξατομικευμένο interface για απλοποιημένη λειτουργία στο πεδίο

 • Το απλοποιημένο interface του TerraSync ελαχιστοποιεί την ανάγκη για ειδική εκπαίδευση.
 • Χρησιμοποιείστε την λειτουργία TerraSync Studio στο GPS PathFinder Office για να εξατομικεύσετε το interface του TerraSync.
 • Απενεργοποιείστε την λειτουργία ώστε να διασφαλίσετε μέγιστη παραγωγικότητα στο πεδίο και να περιορίσετε πιθανά λάθη παραμετροποίησης.
 • Ένα εξατομικευμένο interface σας επιτρέπει να προβάλετε ξεκάθαρα τις φόρμες δεδομένων σας, να αποφεύγετε την σύγχυση και να επιταχύνετε την ολοκλήρωση της φόρμας χωρίς να θυσιάζετε την ακρίβεια.

Αδιάκοπος έλεγχος GNSS στο πεδίο για δεδομένα εντοπισμού θέσης υψηλής ποιότητας

 • Επιτύχετε το επίπεδο ακρίβειας που απαιτεί η εργασία σας είτε δουλεύοντας σε πραγματικό χρόνο, είτε με μετ’ επεξεργασία.
 • Χρησιμοποιείστε ρυθμίσεις καταγραφής βασισμένες στην ακρίβεια για τη διασφάλιση συλλογής μόνο υψηλής ποιότητας GNSS δεδομένων.
 • Ενσωματώστε το άψογα με πληθώρα δεκτών GNSS της Trimble, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι συμβατοί με το H-Star της Trimble, για επιπλέον ακρίβεια.

Υπό συνθήκη χαρακτηριστικά για την κατάλληλη προσαρμογή των φορμών συλλογής δεδομένων

 • Χρησιμοποιήστε τα λεξικά δεδομένων που δημιουργήθηκαν στο λογισμικό PathFinder Office της Trimble ή στο Positions Desktop Add-in βασιζόμενοι στις ανάγκες της εργασίας σας.
 • Δημιουργήστε χαρακτηριστικά και κατανείμετε τιμές χαρακτηριστικών για συμφωνία με την δομή των GIS δεδομένων ώστε να διατηρήσετε ακεραιότητα δεδομένων.
 • Οι φόρμες συλλογής δεδομένων προσαρμόζονται κατάλληλα στην τιμή του προηγουμένως εισακτέου χαρακτηριστικού για μέγιστη αποδοτικότητα.

Έξυπνη ενημέρωση δεδομένων

 • Εισάγετε υπάρχοντα δεδομένα από ένα σύστημα διαχείρισης πόρων ή GIS
 • Ξεχωρίστε και φιλτράρετε χαρακτηριστικά βάσει της σειράς που θα προβληθούν για αποδοτικό προγραμματισμό πορείας.
 • Προβάλετε τους πόρους σε μια απλή λίστα ή σε έναν κωδικοποιημένο με βάση τα χρώματα, χάρτη με μία εναέρια λήψη ή δορυφορική εικόνα στο υπόβαθρο.

Βελτιστοποιημένο για τα χειριστήρια της Trimble με ενσωματωμένες ψηφιακές κάμερες

 • Ενσωματώστε τη λήψη φωτογραφιών στην διαδικασία συλλογής δεδομένων μέσω ενός χειριστηρίου Trimble με ενσωματωμένη κάμερα.
 • Μπορείτε να τραβήξτε και να προβάλετε φωτογραφίες, αυτόματα να τις συνάψετε στο καταγραφόμενο χαρακτηριστικό, και να σημειώσετε στην κάθε μια την ώρα, την ημερομηνία και την τοποθεσία.

Η λειτουργία συλλογής δεδομένων QuickPoint επιτρέπει την εύκολη και παραγωγική λήψη δεδομένων με ένα κλικ.

 • Συγκεντρώστε χαρακτηριστικά σημείων GIS μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, το άγγιγμα της οθόνης ή την λειτουργία στόχευσης και λήψης ενός αποστασιόμετρου laser της Trimble.
 • Εξοικονομεί χρόνο συλλέγοντας πληροφορίες ιδιοτήτων και εντοπισμού θέσης για χαρακτηριστικά του ίδιου τύπου.

Υποστήριξη για δέκτες RTK ακρίβειας εκατοστού

 • Υποστηρίζει το Geo 7X σύστημα της Trimble και τους δέκτες R2 GNSS ακρίβειας εκατοστού της Trimble.
 • Εκμεταλλευτείτε τους δέκτες RTK της Trimble και επιτύχετε ακρίβεια εκατοστού χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες εργασίες GIS σας.

 

Δείτε αναλυτικά τις τελευταίες εκδόσεις

Προϊόντα
Εταιρεία
Image
Περικλέους & Θέτιδος 2, T.K. 153 44 Γέρακας
+30 210 63 95 620 , +30 210 63 96 660
info[at]geotech.gr